Абонаментна поддръжка на компютърна техника
за нас промоции контакти вход
   
    Услуги/Абонаментна поддръжка на компютърна техника
продукти
услуги
  Абонаментна поддръжка на
компютърна техника
  Ремонт и профилактика на
всички видове компютърни
устройства
  Системна интеграция
  Проектиране и изграждане на
компютърни мрежи
  Изработка на софтуер по поръчка
  Проектиране и изграждане на
озвучителни и мултимедийни
системи
  Доставка, инсталиране и пускане
в експлоатация на тел. централи
  Ценова листа услуги

всичко за компютрите
правила
GDPR

    
 разширено търсене
Търсене чрез Google
   

  мобилна версияАбонаментната техническа поддръжка е ориентирана към индивидуални и корпоративни клиенти, които се нуждаят от гарантирано, надеждно и професионално обслужване. Чрез заплащането единствено на фиксирана месечна такса екип от опитни специалисти ще наблюдава Вашите системи, ще се грижи за тяхната работоспособност и ще Ви помога при възникване на проблеми, които пречат на Вашата дейност.
• Абонаментната техническа поддръжка е алтернативата, която както няма да повиши разходите за изправността на Вашата информационна структура, така и ще Ви гарантира наличието на професионална помощ, когато и където се нуждаете.
• Обхвата на абонаментните договори включва всички видове настолни и преносими  компютри, сървъри, периферни устройства (принтери, плотери, скенери, многофункционални устройства, монитори, факс апарати), системна поддръжка на програмни продукти (Microsoft, Adobe,Corel, Autodesk, Symantec, ABBYY и др.), компютърни мрежи и мрежови комуникационни устройства, учрежденски телефонни централи.
• В допълнение, абонатите на Булкомп Инженеринг могат да разширят периода на мониторинг на своите системи до самия максимум -- 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, гарантирайки си наличието на специалист или екип от специалисти по всяко време на деня, във всеки ден от годината.

Нещо повече, безплатните консултации по телефон или друга форма на комуникация са включени към всеки абонаментен договор. Както и индивидуална помощ за работа с най-разпространените програмни продукти и решаване на нестандартни софтуерни проблеми.
Ако имате въпроси или желаете да получите допълнителна информация, не се колебайте да се свъжете с нас.