Новини Статии Ревюта за Лаптопи и Компютри
за нас промоции контакти вход
  
     Всичко за компютрите / Новини от света на компютрите
продукти
услуги
всичко за компютрите
  Справочна информация
  Новини от света на компютрите
  Ревюта на компютри, лаптопи и компоненти
  Драйвери и полезни инструменти за сваляне
правила
    
Търсене чрез Google
   

  мобилна версия
 

Microsoft Touch Mouse поднася touch навигация за всички потребители на WINDOWS

Новата Microsoft Touch Mouse комбинира ползите от старата добре позната мишка (която се разработва от 60-те години насам) заедно с така наречените „multitouch“ жестове.

          

Налична в България от началото на септември, „тази мишка предоставя на милионите потребители на Windows 7 естествен начин за навигация в операционната система „ - каза Скот Рокфелд, Директор продуктово управление за Майкрософт Хардуер Дивижън.
„Това е първия път, когато обединяваме точността от контрола на мишката с интерактивността, която „Touch“ технологията предоставя на потребителите“, добави той.
„Даваме ви контрол върху компютъра, който може да почуствате чрез пръстите си. Touch Mouse позволява на потребителя да върши всичко, което е правил с обикновената си мишка, като например „насочване и кликване“, но добавя „multitouch” функционалността, която позволява по-бърза и лесна навигация в Windows 7, единствено чрез движения на пръстите“ каза Х. Бенко, инжeнерът ръководил проекта. „Тази мишка е направена да оптимизира работата с Windows 7“ добави той - „ Нещата, които правите всеки ден- минимализиране и максимизиране на прозорци, скролване из уеб страници, всичко това е достъпно на върха на мишката чрез докосване на пръста.“