Магазин за преносими и настолни компютри, компоненти, софтуер, компютърни аксесоари.
за нас промоции контакти вход
  
    Правила и условия
продукти
услуги
всичко за компютрите
правила
GDPR
    
 разширено търсене
Търсене чрез Google
   

  мобилна версия
 

ПРЕДОСТАВЯНИ УСЛУГИ


1. Bulcomp-eng.com предоставя на клиентите-потребители следните услуги:

 • Информация за продуктите в сайта разпределени по видове групи и подгрупи.

• Продажба и доставка на оферираните продукти с условия по избор на клиента.

• Технически консултации по телефон, в рамките на работното време:
от 9:00 до 18:30 часа, от понеделник до петък.

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА СТОКИ


2. Продуктите са нови в оригинални опаковки. Указаната цена е за 1 брой с включен ДДС, с изключение на продуктите в категория "Разпродажби и втора употреба".

3. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са личен избор на потребителя.

4. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "купи" след избор на избраното количeство. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и Bulcomp-eng.com.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, данни за фирмата или ЕГН за физическото лице за издаване на фактура и осъществяване на доставка.

6. Посочването на непълни или неверени данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва Bulcomp-eng.com  с изпълнение.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


7. Възможностите за плащане и доставка са: с наложен платеж по куриер; с платежно нареждане (с банков превод); на лизинг. Поръчания продукт се доставя на посочения от клиента, конкретно за поръчката, адрес за доставка.

8. При избор на “доставка с наложен платеж”, клиента е длъжен да заплати продукта при получаването и на приносителя.

9. При избор на лизинг от “JetCredit” клиентът трябва да има адрес за доставка в гр. Пловдив или да подпише документите за лизинг на място в нашия офис.

10. Поръчаният продукт се доставя подходящо опакован съгласно вида му, и ползвания транспорт за доставка.

11. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на продукта на посочения адрес, bulcomp-eng.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

12. Доставката на продукти на стойност до 300 лв. в рамките на България е от 3.50 до 6 лв., в зависимост от избрания куриер и начин на доставка. Доставка над 300 лв. е  безплатна.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАН И ДОСТАВЕН ПРОДУКТ


13. Клиент, поръчал продукт чрез електронния магазин  bulcomp-eng.com и получил същия по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея, след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:
  • при транспортирането продукта или неговата опаковка са повредени;
  • продуктът явно не съответства на поръчаната от клиента;
  • цената не съответства на първоначално оферираната;
  • в случаите, предвидени от ЗЗППТ

Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на продукта. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

14. След получаване и заплащане на продукта, клиентът може да го рекламира, или да иска връщането му, и възстановяване на платената от него цена в следните случаи и срокове:

14.1 Ако по време на неговата експлоатация са настъпили повреди, предвидени като гарационни;

14.2 В случаите, предвидени от ЗЗППТ.

15. Рекламации се приемат, както следва:

По т.14.1 - в срока предвиден в гаранционната карта, придружаваща стоката, след подробното попълване на формуляра за рекламация.

По т.14.2 - в 7-дневен срок от получаването при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че продукта се намира във вида, в който е получен, без да е бил ползван и е с ненарушена оригинална опаковка.

Транспортните разходи по т.15 са за сметка на клиента.

16. Когато доставената стока е с гаранция от производителя/вносителя и, и клиентът е редовно снабден с гаранционна карта, където са посочени адреси и телефони на гаранционните сервизи, той се обръща директно към посочените сервизи или пунктове.

ПОЛИТИКА НА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ. СПОДЕЛЯНЕ И РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ


Политиката на конфиденциалност засяга начина, по който bulcomp-eng.com третира личната идентификационна информация, която сайтът автоматично събира. Bulcomp-eng.com се отнася изключително сериозно към неприкосновеността на вашите лични данни.

Екипът на bulcomp-eng.com третира вашите данни като строго конфиденициална информация. Bulcomp-eng.com НЯМА да продава или дава под наем личната ви идентификационна информация на никого при никакви обстоятелства и на никаква цена.

Защита
Интернет е глобална среда и поради това използването на Интернет за събиране и обработване на лични данни задължително включва предаването на данни по международни пътища. Затова, когато посещавате Bulcomp-eng.com и общувате с нас по електронен път, вие признавате и заявявате съгласието си с обработването на личните ви данни по този начин.

Ако имате въпроси или предложения относно вашата лична информация или гореспоменатите практики, моля, свържете се с нас на office@bulcomp-eng.com.

Ограничение на отговорността
Екипът на bulcomp-eng.com полага всички възможни усилия да осигури максимално актуална информация. Bulcomp-eng.com не носи отговорност за вреди, получени следствие на публикувана информация, както и за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта материали.

ДРУГИ УСЛОВИЯ


17. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

18. Bulcomp-eng.com  не носи отговорност спрямо клиента в случай на липса на складова наличност на оферирана стока, или друга невъзможност оферираната стока да бъде доставена на клиента веднага, или в уговорения с доставчика срок.

19. Bulcomp-eng.com  не носи отговорност спрямо потребителите на сайта, както и по отношение на трети лица, в случаи на копиране или друг вид неправомерно ползване на чужда търговска марка, запазен знак за произход, информация, картина, звук, образ и др.п..Всички такива принадлежат на съответните им собственици и се използват в сайта единствено с цел реклама и/или продажба на съответния продукт.